Over ons

Wij kijken én gaan verder!

Xivox is een betrouwbare logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de transportsector.

Over Xivox

Xivox is een betrouwbare logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de transportsector. Wij ondersteunen jou met je zending van A naar B, wat je wensen ook zijn, want de ene zending is de andere niet. Wij kijken én gaan verder, aangezien wij als geen ander weten hoe wij jou in het logistieke proces kunnen begeleiden en alles rondom jouw zending kunnen regelen. Zo heb jij geen omkijken meer naar jouw zending en kun jij je richten op jouw eigen business.

Het is onze missie om jouw zending zo optimaal mogelijk te regelen met advies op maat, de juiste begeleiding en passend transport.

Of je jouw zending nu met spoed binnen Europa verstuurd wilt hebben of je hebt een zending met gevaarlijke stoffen die naar de andere kant van de wereld moet of je hebt een lengtepakket dat naar de andere kant van de stad moet. Wij gaan graag jouw logistieke uitdaging aan en doen er alles aan om jouw zending zorgvuldig en veilig op de plaats van bestemming te krijgen. Of het nu gaat om express- en koeriersdiensten, wegtransport of lucht- en zeevracht. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Express- en koeriersdiensten

Wegtransport

Lucht- en zeevracht

w

Advies en bemiddeling

Waarom Xivox als logistiek partner?

Xivox is niet alleen een logistieke partner. Xivox is meer dan dat.

Wij willen ons onderscheiden met persoonlijke oplossingen voor unieke zendingen die vragen om een oplossing op maat. Daarnaast zijn wij van mening dat wij het niet alleen kunnen, maar het samen doen met jou als klant. Een prettige samenwerking die gebaseerd is op goede communicatie met korte lijntjes en persoonlijk contact. Wij staan voor jou klaar en helpen je graag verder door je optimaal te adviseren, je te begeleiden tijdens het logistieke proces of zelfs alles rondom jouw zending voor je uit handen te nemen. Zo kun jij je focussen op jouw business en doen wat je echt leuk vindt!

Xivox kijkt en gaat verder